20141118 Sv Het Vizier Urk

Op Dinsdagavond alleen naar Urk gereden om daar mijn derde wedstrijd van het seizoen te schieten. De reis was eenzaam maar niet al te vermoeiend. Bij aankomst merk je dan al gelijk dat er niemand bij is. Het sjouwen met de spullen en om deze binnen te krijgen, De meeste deuren hebben drangers en als je dan zoveel zooi bij je hebt dan wordt het al een hele toer om binnen te komen. Met het wapen tussen de benen geklemd geprobeerd door de deur en over de drempel te komen. Dit resulteerde in een flinke hijs voor mijn kop van de wapenkist die niet goed vast stond. Toen ik die binnen had was mijn schietstoel al weer alleen op reis gegaan omdat er een afloop zat voor de deur. Gelukkig kwam er net een andere schutter aan die mijn stoel op heeft gehaald en naar binnen geduwd.

Na de plichtplegingen de baan op. Hier was het behoorlijk benauwd en het zweet liep al gelijk over mijn rug. Na alles klaar gezet te hebben ben ik begonnen met de proefschoten. Deze zaten in eerst instantie wat rechts en na de nodige bijstellingen kwamen deze steeds meer naar het midden. Tweede 5 proefschoten zaten er mooi op Ietsepietsie rechts maar nog iets bijwerken en dan zou het goed kunnen komen.

Het kwam dus niet goed!!! Nog steeds heb ik moeite met het overbrengen van de trainingsresultaten naar wedstrijdresultaten. De kop vol gedachten en te onrustig waardoor de concentratie weg valt. Het aantal punten was nog 2 minder dan in Hoogeveen maar op 10en 2 meer dan in Hoogeveen. Dit houd wel in dat de groep kleiner was en dus de 10en hoger.

Ter vergelijk: een mede schutter had een spreiding van 2.40 mm kleiner maar had een score van 587 punten, 27 meer dan ikzelf. Zo dicht ligt het dus bij elkaar en ook weer zover uit elkaar.

Nu trainen op rust en concentratie voor de volgende wedstrijd in Blijham en dan kijken of dit iets meer resultaat oplevert. We gaan het beleven.

Hieronder weer het overzicht van de wedstrijd. De vereniging klopt niet meer. Moet zijn Het Asser Wapen te ?????

Tot Sinas

Monday the 16th. On my way to.....