20141024 NK PolitieSportBond

Vrijdag de 24ste oktober vertrokken naar Wenum-Wiesel bij Apeldoorn voor mijn eerste wedstrijd van het seizoen. Na ongeveer een uur en een kwartier aldaar aangekomen en Berny stond al op mij te wachten om mee te helpen de spullen uit te laden en naar binnen te sjouwen. Berny heeft het dit keer overgenomen van Marcel, mijn vaste begeleider, hij was helaas verhinderd.

Na iedereen een hand gegeven te hebben en mijn broodjes te hebben gegeten nog even de bekende peuk gerookt, nog steeds niet afgeleerd, naar de baan gegaan om de spullen klaar te zetten om nog een beetje op tijd klaar te zijn.

Nadat alles klaar gezet was heb ik geprobeerd de stoel uit te lijnen. Dit gaat daar moeilijk omdat de banen zijn verdeeld door tussenschotten waar de rolstoel dus niet tussen past. In eerste instantie de stoel ver, 25 centimeter, achter het doel gezet. hierdoor kon ik de stoel wel in of uitdraaien. Dit leek in eerste instantie goed te gaan. Redelijke proefschoten en een redelijke eerste serie van 96 punten. Ik merkte wel dat ik veel moeite moest doen om het wapen op de kaart te houden. De kaart was dus niet mijn nulpunt zoals we dit zeggen. De tweede serie ging dus ook finaal mis. Er zat een 8 en een 7 in. Balen met hoofdletters maar ze zaten erin en ik kon ze er niet meer uithalen. Dus wat te doen?

Tegen mijn regels in heb ik de stoel in lijn geplaatst met het doel en iets verder van het doel af waardoor ik toch iets kon in of uitdraaien. Dit bleek een goede zet te zijn geweest. De derde serie was dus een 99er. Vanaf daar weer zelfvertrouwen en kon ik de 7 en 8 ook uit mijn kop laten vloeien. De vierde serie te veel vertrouwen door de hoge derde serie. Dit werd een 94 met nog één keer een 8. Hierna heel constant doorgeschoten met twee series van 96 punten. Mijn totaal kwam hierdoor op 572 punten, dit is evenveel als vorig jaar en genoeg om de andere negen, valide, schutters te verslaan. Dus voor de derde keer op rij Nederlands Kampioen bij de Politie. Laughing

Voor mijzelf ben ik nagegaan hoe het gevoel was in vergelijking met vorig jaar en ben tot de conclusie gekomen dat dit beter is geworden. Hier was ik voor de trainingen al achter gekomen maar nog niet op een wedstrijd. Ik hoop dit te kunnen volhouden en dan weer op of boven mijn niveau van twee jaar terug te komen.

Een puntenoverzicht heb ik helaas niet, kan ik dus ook niet bijvoegen.

Groeten en tot de volgende wedstrijd.

Friday the 16th. On my way to.....