20141031 Sv Hoogeveen

Deze keer op vrijdagavond naar Hoogeveen geweest voor mijn eerste regionale wedstrijd. Alleen deze keer alleen omdat Marcel ziek was. Ik kon vrij snel naar de baan nadat een van de laatste schutters klaar was zodat er twee banen naast elkaar vrij waren en ik rustig mijn spullen kon klaar zetten.

Voor de wedstrijd al wat spanning en hierdoor oprispingen van zuur, nooit lekker. Ook 's middags een rottige brief gehad van de gemeente aangaande het PGB en de veranderingen omtrent dit alles.

Voor mijzelf had ik niet echt het idee dat ik hier mee bezig was. Hoe anders bleek de waarheid.De enige die redelijk voelde was serie 3, en in mindere mate serie 4. Hier zaten wat hoog/laag foutjes in maar alles was redelijk stabiel. Voor de rest was ik dus mijn grootste tegenstander.

In de hoop dat alles verder weer wat rustiger gaat worden ga ik ervan uit dat dit mijn dieptepunt van het seizoen mag zijn en dat het vanaf hier alleen maar hogere scores kan laten zien, net zoals in de trainingen.

Hieronder zoals gebruikelijk, als ze er zijn, mijn score formulier.

Groet'n en tot kiekes.

Wednesday the 21st. On my way to.....