20150402 Bremerhaven

Lekker relaxed ben ik in mijn uppie naar Bremerhaven vertrokken. Marcel was nog herstellende van een operatie en kon niet mee jammer genoeg.

Het weer zat behoorlijk tegen, veel wind en een paar buien. Voor de rest was er veel vakantieverkeer op de weg ivm. de komende paasdagen. Gelukkig geen files en ik kon dus overal lekker doorrijden. Ruimschoots op tijd kwam ik aan en kon dus rustig aan doen.

Eenmaal aangekomen eerst rustig aan de spullen naar binnen geloodst en een kop thee genomen. Hierna mezelf ingeschreven voor de juiste discipline en wachten op mijn beurt. Met het klaarzetten van de spullen kon ik de hulp krijgen die ik wilde en nodig had. Eenmaal gesetteld kon ik beginnen met de proefschoten.

De eerste 3 zaten bijna gat in gat iets linksboven. Even rust en het materiaal, jas en zitting van de stoel, kwamen wat meer op temperatuur en ik zakte hierdoor iets verder weg de volgende 3 waren 2 hoge en 1 lage 9. Dus nog even wachten en toen nog weer 4 schoten, dit waren 4 dikke 10en. Dus genoeg ingezakt en alles op de plaats.

De eerste serie kan ik kort over zijn, de eerste 7 schoten waren mooie tienen het 8ste een 9 en de 10e ook een 9 dus 8x een 10 en 2x een 9. Prima start dacht ik zo. Ik had veel minde wedstrijdstress dan anders dus ook dat was lekker en ik had er lol in.

Serie 2 begon ook met een 10 en een 9. Niet slecht, alleen zag ik tot mijn verbazing dat deze in één kaart zaten en dat mag niet. Sh.....t een 0? Overleg met de jury en die gaven aan het volgende kaartje over te slaan en met de 3e verder te gaan. Pffff de volgende was een 9 en de daarop volgende een 8. Even iets rus en verder. Kwam goed 5e was een 10. Schot 6 en 7 weer in één kaart, niet weer hé, toen was ik de kluts kwijt en kwam het niet meer goed. Door het overleg met de jury waarschijnlijk iets verschoven in mijn houding en niet de rust genomen om opnieuw te beginnen en te kijken of er iets was veranderd. Ik schoot de serie uit met 3x een 9. Totaal 93 punten.

Na de 2e serie kon ik de 10 niet meer raken. In totaal had ik nog 4x een 10 in twee series. Gelukkig geen 8en maar allemaal hoge 9ens die links/rechts en hoog/laag over de kaart zaten. In totaal had ik nog 374 punten. Niet veel maar toch nog het gemiddelde wat ik dit jaar heb geschoten op wedstrijden.

Het goede van vandaag was de lage wedstrijdstress en het super mooie begin. Het slechte was dat ik mezelf toch heb laten verleiden tot het niet controleren van mijn nulstelling ed. De schoten dat ik nog tot tellen en regelmaat kwam waren ook nog de beste schoten dus ook dat ik een positieve constatering.

Nadien met redelijk weer weer naar huis gereden met een nog grotere drukte dan de heenweg. Ook nu gelukkig weer geen file en heb een rustige rit gehad.

Tot zover deze ervaring en op naar de volgende, dit wordt de DK in Emmer-Compascuüm.

Groet'n en tot ziens.

P.S.,Ik heb geen overzicht van de scores omdat ze daar niet aan doen. Jammer maar het is niet anders.

Wednesday the 21st. On my way to.....