20141129 AK D1 Blijham

Vandaag een keer overdag ipv. 's avonds een wedstrijd. Er was geen andere mogelijkheid meer en dus op een voor mij ongewoon tijdstip mijn wedstrijd geschoten.

Bij aankomst bleek bijna het hele Talententeam aanwezig te zijn en nog een paar andere bekenden. Ook Marcel was er deze keer weer bij en dit voelde goed. Toch weer een paar extra ogen en handen. Nadat alles geregeld was en klaar gezet kon het officiële deel beginnen.

Tijdens de preparatietijd moet je de houding voor elkaar krijgen en je proefschoten doen. Bij het goed zetten van mijn stoel kwam ik tegen de wapensteun van de persoon die voor mij stond. Ik verontschuldigde mij en hij zette de steun iets verder van mij af. Ondanks dat kon ik mijn stoel niet verder indraaien om goed op het nulpunt te komen. Ik zou aan die persoon gevraagd moeten hebben of het mogelijk zou zijn dat hij nog een paar centimeter wilde opschuiven. 5 centimeter zou genoeg moeten zijn geweest. Maar mijn denken voor hem heeft dit belet. Stom. Dit heeft mij, voor zover ik kan nagaan, de nodige punten gekost. Door erg lang bezig te zijn geweest met het toch zo goed mogelijk plaatsen van de stoel kwam ik maar tot 7 proefschoten, deze waren al niet best. Ook de rust in mij was erg laag. Hierdoor zet er veel beweging in de voorkant, ook een gevolg van het niet goed ingedraaid staan.

Het wedstrijdverloop kunnen jullie hieronder zien. De eerste 4 series gingen dan niet goed maar toch 9.5 gemiddeld. Serie 5 is gewoon DRAMA en serie 6???

Bij de volgende wedstrijd maar vragen om baan 1 en 2 zodat er niemand aan mijn voorzijde staat waardor ik kan schuiven zoveel ik maar wil.

Eén positief puntje is dat er ondanks alles weer een vooruit gangetje in zit t.o.v. de vorige wedstrijden. Niet veel maar toch.

De eerste wedstrijd is pas tegen het einde van het jaar in Schoonebeek. Niet om mijzelf druk op te leggen maar hier heb ik 2 jaar geleden mijn wedstrijdrecord geschoten. Dus wie weet niets is onmogelijk.

Iedereen gegroet en hopelijk tot een volgende keer met goede berichten

Bert

Tuesday the 24th. On my way to.....