Wedstrijdverslagen

Met dit stukje wil ik een klein beetje uitleg geven aan het feit dat er geen wedstrijdverslagen zijn over het seizoen 2013-2014.

Aan het einde van vorig seizoen ben ik begonnen met verandering/ vernieuwing van mijn rolstoel en schietjas. Dit waren behoorlijke veranderingen in een zeer korte tijd. Ik ben in deze veranderingen verdronken en kon met geen mogelijkheid de juiste afstellingen vinden om progressie te maken. Het had voor mij dus ook geen zin om deel te nemen aan wedstrijden, deze tijd kon ik beter besteden aan trainen en uitvogelen waar de kneep zat om alles weer op zijn plaats te laten vallen. Uiteindelijk is het dan langzaam begonnen met verbeteringen en vielen de puzzelstukjes steeds meer in elkaar. Ook geestelijk ben ik door een diep dal gegaan. Dit had verschillende oorzaken. Hier ga ik verder niet op in. Maar dit heeft er ook toe bijgedragen dat het lang heeft geduurd voordat alles weer wat op z'n plaats viel. Ik ben me zelf wel een stuk bewuster geworden waardoor het overzicht op alles een stuk groter is geworden.

De ingeslagen weg gaan we een vervolg geven in het komende seizoen met al het geleerde in dit seizoen als mooie basis/platvorm.

Ik wens iedereen een mooie zomer en vakantie toe en tot het volgende seizoen.

Groeten,

Bert

Wednesday the 21st. On my way to.....