20121101 HSV Hoogeveen

Vandaag samen met Marcel wederom afgereisd naar het Hoogeveense om hier de open wedstrijd te schieten. Een paar weken hiervoor ook in Hoogeveen de AK geschoten. De AK ging goed met 573 punten. Vandaag dus prorberen dit minimaal te evenaren. De sfeer was goed en ik was lekker ontspannen voor de wedstrijd. In de kantine nog gekletst Laughing met bekenden die we vaker op wedstrijden tegenkomen. Het is en blijft toch een klein wereldje de schietsport. De meeste mensen herkennen mij natuurlijk makkelijk, lang haar, rolstoel en af en toe mijn Mojag, witte herder, bij me.

Na de inschrijving met Marcel naar de baan gegaan om daar mijn spullen op te stellen zodat ik op de 2 gereserveerde banen kon gaan schieten. De  proefschoten gingen redelijk en de spanning begon op te lopen. Met mijn record nog in het achterhoofd begon ik met de wedstrijdschoten. Ik dacht ik kan alleen door het ijs zakken en wat gebeurd er dan? Gewoon een lekkere kop koffie net als anders. De eerste serie verliep super 98 punten. Wat een begin had ik even bij mezelf. De tweede en derde serie waren alle twee 95 punten. De inslagen kwamen alleen pwer serie anders uit. serie twee wat in de breedte en serie drie wat in de hoogte. Maar goed nog steeds mooi op koers. Serie vier was weer hoger met 97 punten met twee eer een 9.9, dit had dus net zo makkelijk een 99 punten kunnen zijn. Ook serie vijf was weer een 95 punten met twee keer een 9.9. Zo jammer hé. En serie zes was weer gelijk aan de eerste serie, 98 punten. Dus weer een mooie score van 578 punten.

Weer blij naar huis gegaan met in mijn achterhoofd ik kan nu dus nog harer door het ijs zakken. Zucht. Maar tot nu toe gaat het super en dat kan niet altijd. Moe, blij en tevreden thuis lekker even uitgerust en gaan slapen.

Hieronder het uitslagenbiefje:

Friday the 16th. On my way to.....