20130118 't Asser wapen

Vanavond met Marcel voor het eerst naar 't Asser wapen. Dit is voor hun de eerste keer dat ze een wedstrijd organiseren. De banen zijn behoorlijk aangepakt en zijn mooi en functioneel. goed licht en goede bediening. Bij ontvangs was ook Con aanwezig, de vader van Glenn die bij jong oranje schiet. Marcel was ook onder de indruk van de vereniging en hoe alles eruit ziet.

Eenmaal op de baan heeft Marcel, zoals altijd, weer meegeholpen om alles in gereedheid te brengen. Na een paar proefschoten is hij weer naar de kantiene gegaan en vandaaruit kon hij mijn wedstrijd volgen. De proefschoten waren behoorlijk, maar ik merkte dat de stabiliteit niet echt aanwezig was. Dit werd de laatste tijd met de trainingen ook al minder. Tijd vor verandering? De vorige wedstrijd schoot ik nog mijn PR van 583 punten. Was dit mijn plafond in deze houding of ka er nog meer uitgehaald worden? We zullen zien.

Eigenlijk kan ik over deze wedstrijd simpel zijn: het was wurgen en werken om de schoten zo goed mogelijk te plaatsen. Aan het overzicht valt duidelijk te zien dat dit lang niet iedere keer is gelukt. Ik bedoel hier niet alleen de 8en mee maar complete serie's. 2 en 6 zitten redelijk. Serie 3 gaat ook nog op 3 schoten na waar je kunt zien dat er ineens schoten bij zitten die totaal uit de lijn van de vorige schoten zitten. Over de andere serie's maar niet te spreken.

Het enige, voor mij, positieve punt is dat de eindscore nog in de 570 punten zit, krap maar toch. Dus toch tijd voor wat veranderingen om de houding en stabiliteit te vergroten. Hier gaan we dan na vandaag maar aan beginnen.

Monday the 16th. On my way to.....