20120314 Sv Genemuiden

Vanavond met Donja en Marcel vetrokken naar Genemuiden. Ondanks de lichamelijke klachten had ikzelf zoiets van ik ga toch, al zolang al geen wedstrijd meer geschoten en Genemuiden is gewoon altijd leuk en goed verzorgd.  Ik had zelf ondertussen al een keer getraint met Bernard, die sinds kort mijn, met een moderne omschrijving, Personal Trainer is geworden en hij wil samen met Carola, mijn talent team trainster, mij technisch beter maken zodat de weg naar wereld en Paralympisch niveau een haalbaar doel zijn.

Voor mijzelf wilde ik gewoon kijken waar ik op dit moment sta ondanks de wisselingen in de intensiviteit van de trainingen. Voor Donja is het gewoon een wedstrijd voor de juniorencompetitie van de K.N.S.A. Bij Donja liep alles vanaf het begin eigenlijk al niet goed. Terwijl ik nog bezig was met de voorbereidingen was Donja al bezig met haar proefschoten. Ik kon in mijn ooghoeken zien dat er in haar schotbeeld geen regelmaat zat en ook niet kwam. Bij Donja kwam de frustratie naar boven en normaal is dit geen probleem en gaat ze meestal wel beter schieten. Doch deze keer verliep alles anders dan anders en bleef een goed resultaat uit. Jammer voor Donja. Volgende wedstrijd is weer een andere met nieuwe kansen.  Ook Donja kan de volgende keer weer op jacht naar punten (zwijntjes).

Bij mij ging het tijdens de proefschoten al redelijk goed, en mijn eigen gevoel was ook behoorlijk, gelukkig kan ik terugvallen op mijn ervaring met het schieten, het ging niet zo soepel als ik zou willen maar met doorzetten kwam ik op een redelijke proefserie. Het aantal proefschoten was aan de hoge kant en dit wil ik in de toekomst nog veranderen zodat niet al een berg energie verdwijnt voor de wedstrijd aan. Ook de tijd die in de proefschoten zit wordt dan korter waardoor er dus meer tijd is tijdens de wedstrijd om rustig te schieten en pauzes te nemen als het nodig is.

De eerste serie was achteraf gezien ook de slechtste, maar met 93 punten niet echt slecht. Wel schoot ik hierin mijn eerste, door mij gehate, acht. In de andere vijf serie's heb ik  nog drie achten geschoten, op zich minder dan ik tijdens andere wedstrijden wel heb gescoten. Dit was dan al positief. De tweede serie ging goed, geen achten en 96 punten. Aan het begin en het einde van serie drie, schot 22 en 30, schoot ik mijn tweede en derde 8, maar toch nog 93 punten. De vierde serie was met één 8 weer beter maar bleef uiteindelijk steken op ook weer 93 punten. Serie vijf en zes waren zonder 8en bijna een kopie van elkaar. Evenveel 9ens en 10en. Serie vijf was qua groepering beter, beide serie's kwamen uit op 94 punten. Zoals ik al eerder schreef, het was voor mij een test en was dus best tevreden met de 563 punten. Dit is toch bijna het gemiddelde wat ik het hele jaar heb geschoten. Gelukkig dus bijna geen achteruitgang en hier ben ik dus echt wel blij mee.

Voor mijzelf hoop ik dat er met Carola en Bernard nog meer in de technische ketel zit wat we eruit kunnen toveren waardoor we weer een stapje dichterbij kunnen komen en aan het einde van dit seizoen kunnen vlammen op de kampioenschappen.

Voor de een een domper en voor de ander een opsteker. Zo weten we alle twee weer waar we aan toe zijn en waar we moeten/kunnen verbeteren.

Hieronder mijn uitslagen:

Groeten en tot de volgende wedstrijd.

Tuesday the 24th. On my way to.....