20120125 Nieuwleusen

Donja en Marcel zijn deze keer met z'n tweeën naar Nieuwleusen vetrokken omdat ikzelf met maagontstekingen te kampen had. Met Donja ging het op zich goed. Na binnenkomst kon Donja gelijk de baan al op. Nadat ze zich in de voorgaande tijd heeft voorbereid op intershoot in Den Haag zou dit de laatste generale wedstrijd worden. Na een paar goede trainingen thuis zou het vanavond moeten lukken. Nadat alles in gereedheid was gebracht kon ze beginnen met de proefschoten. De proefschoten verliepen naar wens en kon ze beginnen met de wedstrijdschoten. Deze verliepen goed. De eerste serie werden er 91 punten gescoord. Dit was al een mooi begin. De tweede serie verliep nog beter 94 punten.

Na de tweede serie begonnen de gedachten en het nadenken de overhand te nemen. De scores bleven achter. Het eerste schot van serie drie was nog een tien maar dit was helaas ook gelijk de laatste. Over de twee laatste serie's was dan ook niet veel te zeggen. Donja wist zelf waar het aan lag en dat is dan ook een pluspunt. Als je niet weet waar het aan ligt dan kun je er ook niet aan werken.

Nou goed dit was de laatse voor Intershoot in Den Haag, we gaan ervan uit dat ze hier goed kan gaan presteren. Wij wensen Donja dan ook veel succes.

Groetjes en tot de volgende wedstrijd.

Tuesday the 24th. On my way to.....