Stiens 11 dec 2011

Deze keer op zondag en alleen met Marcel is Donja naar Stiens gegaan om daar een wedstrijd te schieten. De maandag ervoor is Donja naar Leeuwarden geweest op een school waar leerlingen een project hadden om sponsoren te vinden voor topsporters. Donja moest hier een presentatie houden over har sport, doelstellingen en trainingen. Donja kreeg hierna drie leerlingen toegewezen die voor haar aan het werk zullen gaan. Deze drie wisten van de schietsport niets of weinig af en werd er afgesproken om een keer te komen kijken als Donja een wedstrijd zou hebben. Aangezien Stiens en Leeuwarden vlak bij elkaar liggen werd deze wedstrijd er tussen in geschoven. Hoe alles precies is gegaan weet ik niet. Ik heb haar nauwelijks meer gesproken omdat Donja deze week is vertrokken naar Luxemburg voor het RIAC. Haar resultaten en eindscore zijn niet de hoogste maar wel regelmatig.

Donja haar serie's

Groetjes en tot de volgende keer.

Wednesday the 12th. On my way to.....