Blijham 30 nov 2011

Deze keer weer op woensdag met Donja en Jaues vertrokken naar Blijham alwaar het sinterklaastoernooi werd geschoten. Onderweg de gewone lol getrapt met wat siepelrock op de radio, Donja heeft ontdekt dat je daar heerlijk van uit je dak kunt gaanTongue out. Het is gewoon lekkere "simpele" luister muziek waar je niet bij hoeft te denken. Voor Donja zou het de laatste wedstrijd zijn voor Het RIAC in Luxemburg. Ze wilde dus kijken of ze haar punten weer wat verder op nieveau kon krijgen en eventueel nog even alles nalopen om te zien of er nog wat verbeterpuntjes waren. De Puntjes op de I zo gezegd. Ze wilde kijken naar de houding van het wapen en de tijdsduur van het richten voor het overhalen van de trekker. Door hiermee te expirimenteren kom je uiteindelijk tot een goed gemiddelde waarmee je verder kunt. Zoals je, moeilijk, kunt zien aan haar serie's is haar wedstrijd qua punten niet super verlopen maar wel regelmatig. Dit is dus wel een goed vooruitzicht om op een grote internationale wedstrijd goed voor de dag te komen.

Hieronder de resultaten van Donja,

Voor mijn wedstrijd aan heb ik de stand van de rolstoel veranderd en was ik de hele wedstrijd bezig om het wapen verder aan te passen aan de nieuwe houding. Dit is niet gelukt en het zat achteraf gezien ook niet goed behoorlijk veel pijn en ongemak, geen goede keuze. Thuis alles maar weer in de oude stand terug gezet en met de huidige basis verde gaan om nog meer stbiliteit te creëren. De score is gelijk aan het gevoel van de andere houding, laag en niet goed. Maar ik heb wel weer een hoop geleerd.

Groetjes en tot een volgende keer.

Monday the 16th. On my way to.....