't Vizier Urk 23 nov 2011

Zoals gewoonlijk dit seizoen op woensdag vertrokken naar Urk. Na alles te hebben ingepakt voor de honden enzo, zijn Anne-Christa Donja en ik vetrokken naar Zwolle alwaar, zoals wij haar noemen, mal mens woont. Dit doen wij eigenlijk iedere keer als we op Urk een wedstrijd hebben. Zo ongeveer halverwege de middag kwamen we in Zwolle aan waar we naar een lange tijd weer eens konden bij kleppenLaughing. Lekker op tijd begonnen aan de soep met broodjes, zodat we daar tijdens het schieten geen last van zouden hebben. Nadien nog wat beppen en dan de wapens weer opgepakt en naar Urk vertrokken. De heenweg verliep voorspoedig en mooi op tijd kwamen we aan. Donja heeft het papierwerk in orde gemaakt, ik nog een peuk en telefoontje gedaan waarna we de baan op konden.  Donja op baan 1 en ik op 3 2slaan we liever over omdat dit transport niet lekker werkt, al jaren.

Donja kon rustig aan beginnen aan een opbouwende wedstrijd gezien haar resultaat in Nieuwleusen de wedstrijd hiervoorCry. De eerste serie liet zij ook zien dat ze het kan, ook het weer oppakken van de draad, als deze even op de grond ligt. Een 93 was haar eerste serie. de volgende drie waren hoge 80gers maar al met al een mooi resultaat zoals hieronder te zien is.

Met mijn PR nog in het achterhoofd, geschoten in Nieuwleusen, vond ik voor mijzelf dat ik aan de bak moest. Maar ja een PR schiet je  niet altijd. Dan zou de lol er ook snel vanaf zijn. Met de proefschoten ging het al niet helemaal lekker. Ze zaten goed maar net niet je van het. Ik zeg maar zo lukt het na tien proefschoten niet dan lukt het de hele avond niet. Ik zat niet helemaal recht maar had het gevoel dit genoeg te hebben gecorrigeerd. De kaarjes die terug kwamen had ik het idee dat het merendeel hooooooooge negens waren en net geen tienen. Maar ja gewoon doorschieten met af en toe een klikje links, rechts of andersom. Van een aantal kaarten die terugkwamen wist ik zeker dat het 8en waren en ik begon mij dus meer en meer op te winden. Voor mij kwam het toppunt in de laatste serie waar ik een acht weer schoot. Ik ben niet gestopt maar doorgegaan, huppake 2 keer een tien, maar nog steeds opgef... in mijn hoofd en pats weer een 8. Toen, te laat, het wapen afgelegd om tot rust te komen voor het laatste schot. Dit was geen 10 maar een 9, nou ja gezien het wedstrijd verloop kon deze ook nog wel. Nadat we klaar waren nog tegen Donja gezegd, dat waren net allemaal geen 10en. De kaartjes ingeleverd en de kantine ingegaan waar ik nog zij als het er al 560 kijk ik raar op. De man van de telkamer kwam net naar buiten en keek gefronst, en ik toch wel verrast wan mijn eindscore was toch 566 dus mooi op het gemiddelde van de laatste tijd. Hieronder mijn resultaten.

Alle bij blij en weer naar Zwolle. Eerst nog wat kibbeling gegeten en toen de auto in. Bij het openen van de achterdeuren kwamen de onderdelen van de lift uit de auto vallen en wilde de lift niet meer naar beneden. Na een beetje op en neer jutteren wilde het nog niet. Dan maar een flinke klap er tegenaan en dan maar zien. Er kwam nog een onderdeeltje ondervandaan waarna de lift wel naar beneden wilde. Donja had zoiets van en nu. Niets, als ik er maar inzit kunnen we weer rijden. Later zien we dan wel weer verder. Op de terugweg mezelf in de afslag vergist bij Kampen zodat we niet om Kampen heen gingen maar er dwars doorheen. Aangekomen in Zwolle in de auto gebleven om Anne-Christa en de hondjes op te wachten, en mal mens met een flinke bak koffie, om wakker te blijvenTongue out. Doorgereden naar Beilen om Donja weer thuis af te leveren en daarna nog een klein stukje naar Assen. Eindelijk, vreselijk, laat maar toch tevreden thuis en lekker slapen.

Groeten en tot de volgende wedstrijd in Blijham.

Wednesday the 21st. On my way to.....