Sv 't Mikpunt Drouwen 26 okt 2011

Vanavond voor de eerste keer gezamelijk een wedstrijd geschoten, en wel in het gezellige Drouwen. Deze wedstrijd is met nog een aantal andere wedstrijden, vaste prik. Zoals de andere keren waren er bekenden van ons en een praatje was al snel gemaakt. Eenmaal toegekomen om ons voor te bereiden bleek maar weer dat ik te veel "rotzooi" mee sjouw. Tussen het schietpunt en de achterwand waar de stoelen tegen aan staan is niet zoveel ruimte maar we redden het iedere keer maar weer. We waren redelijk vroeg op de baan dus wat dat betreft keuze genoeg.

Donja was al klaar met haar proefschoten terwijl ikzelf nog aan het opbouwen was met behulp van Marcel. Dus tegen de tijd dat ik met mijn proefschoten begon had Donja al een aantal wedstrijd schoten gedaan, Donja moet er 40 per wedstrijd. De vorige wedstrijd heeft Donja haar PR. met 13 punten verbeterd naar 369 punten. Dit schept meestal een verwachting maar het is niet voor niets een PR. en je kunt dit niet altijd schieten. Het doel voor dit jaar is voor Donja om boven de 360 punten te schieten. Dit is vanavond dan ook weer gelukt 362 punten is de eindscore. Zeker ook weer een mooi resultaat.

Hieronder ziet u de resultaten van Donja:

Wat miijzelf betreft heb ik voor de proefschoten aan geprobeerd mijn steunhand op een andere manier onder het wapen te plaatsen, om de verhoogde stabiliteit nog hoger te krijgen. Het voelde goed maar ik besloot toch om dit niet toe te passen omdat ik niet wist of mijn pols deze stand goed zou verdragen.

Na de proefschoten begonnen met de wedstrijd. Ik had voor mijzelf het teleurstellende begin van vorig jaar nog in mijn achterhoofd en dacht dit moet beter. Hoofd leeggemaakt en begonnen. In de eerste serie één vette misser, 7, maar toch nog 92 punten de series 3 en 4 waren gelijkmatig aan serie 1, serie 2 was een positieve uitschieter met 96 punten. Mijn totaal kwam op 372. Niet het hoogste maar toch tevreden. Het voeld goed en stabiel, dus een lekkere basis om mee verder te gaan.

Hieronder ziet u mijn resultaten:

Groet'n en tot 'n volgend keer.

Friday the 16th. On my way to.....