Sv Lucas Aardenburg Hoogeveen okt 2011

Allereerst hallo terug allemaal, wij hopen dat jullie allemaal een goede zomer al of niet met vakantie hebben gehad. Voor ons is sinds september het schietsportseizoen weer losgebarsten met trainingen en opbouw werkzaamheden voor het komende seizoen. In dit seizoen hopen zowel Donja als ik weer de nodige progressie te behalen en onze doelstellingen waar te maken.

Donja was als eerste aan de beurt, zij is met Marcel samen naar Hoogeveen gegaan om daar haar eerste wedstrijd te schieten. Na de vakantie en extra trainingen was het afwachten wat voor een invloed dit zou hebben. Nou dat het invloed had kwam Donja al snel achter. Gelijk in de eerste wedstrijd schiet mevrouw haar PR aan flarden. En hoe!! Het stond op 356 en ze wilde zo graag over de 360 punten komen. Dit is dan ook gelukt. Haar eindresultaat was 369!!! Een verbetering van maar liefst 13 Punten. Een super goed begin.

De geest uit de fles??

Donja gefeliciteerd en geniet er van.

Groet'n en tot het volgende verslag

Tuesday the 24th. On my way to.....