Sv Hardenberg 22apr. 2011

Sv Hardenberg.

Op vrijdagavond redelijk op tijd vertrokken met Jaques en Dyami in de auto richting Beilen om Donja op te halen. Daar aangekomen heb ik Dyami bij Marcel achterlgelaten omdat ik voor mijzelf nog een klein beetje wist dat het in Hardenberg vrij kleine ruimtes zijn waarbij ik de hulp van Jaques goed kon gebruiken en Dyami dus onbeheerd ergens zou moeten blijven liggen. Dit durfde ik nog niet aan en dus voor deze oplossing gekozen. Hij kan bij Marcel thuis naar hartelust rennen  en doen, dus dit was wel vetrouwd voor hem.

Iets te laat aangekomen in Hardenberg maar ja, soms zit het mee en soms niet. de baan voor mij was al gereed gemaakt en ik kon dus plaatsnemen, voor Donja was er op de rij banen waar ik stond geen plaats meer en zij moest dus onverhoopt naar de volgende banen. De ruimte was eigenlijk te klein voor mijn twee rolstoelen en nog vier andere schutters, maar met rust en kalmte kom je er wel.

De voorbereidingen van Donja heb ik niet gezien maar ze begon haar wedstrijd niet zo goed als dat ze gehoopt had. Uiteindelijk kwam ze uit op twee serie's in de 80'ers en twee serie's in de 90'ers. Haar uiteindelijke score is weer een evenaring van haar PR, weer 356 punten. Niet de zo gehoopte 360 maar goed toch een hele mooie score.

Nadat ik mij had geïnstalleerd ben ik begonnen met de proefschoeten. Het leek wel een hagelbui die door de kaartjes heen gingen. Uiteindelijk na 20 proefschoten toch maar begonen aan mijn wedstrijd van dit maal 60 schoten. De eerste en tweede serie wilden de schoten er niet uit, kon de trekker niet overhalen. later ging het wel iets beter maar de eindscore was niet wat ik hoopte. Voordat ik thuis wegging zij ik al mijn schouder doet behoorlijk zeer en ik zie het maar als een training. Ook kon ik mijn hoofd niet leeg krijgen. Dus blijf ik het maar zien als training want met een score van 546 was ik niet echt blij Cry. Het wapen voelt lagzamerhand na alle veranderingen wel weer wat beter aan(zie trainingen).

Veel schietgroet'n en tot een volgend keer.

Friday the 21st. On my way to.....