Sv Diana'85 Emmen April 2011

Deze keer weer een wedstrijd bij onze thuisvereniging. Deze maal weer eens op de woensdagavond daar op deze avond door de meeste leden zelf wordt geschoten. Marcel en Donja gingen appart zodat Donja weer op tijd thuis kon zijn ivm. schooldingen.

Toen Jaques en ik binnen kwamen was Donja al met haar series bezig, en aan het gezicht van Marcel ging het niet zo goed als Donja zelf had gehoopt maar ja niet alles kan mee zitten. Daar het al een tijd geleden is en ik geen score briefje kan terug vinden kan ik de eindscore van Donja nie melden. Maar ik weet nog wel dat het langzaam steeds zekerder en beter wordt.

Ikzelf had mij voor genomen om beter te schieten als in Oosterwolde, waar ik een magere 363 als eindscore had. Gezien alle veranderingen hoop ik iedere wedstrijd weer een paar punjes erbij te sprokkelen. Maar zien hoe het gaat. De trainingen wierpen toch hun vruchten af en mijn eindscore was 369, toch weer 6 puntjes meer dan de wedstrijd ervoor. Ik ging als een tevreden man huiswaarts met het iedee om de ingeslagen weg te blijven volgen met misschien in de toekomst nog wat kleine veranderingetjes hier en daar.

Mijn resultaat,

Veule Groet'n en tot een volgend keer.

Thursday the 15th. On my way to.....