Sv Nieuwleusen 27 jan. 2011

Sv Nieuwleusen

Op donderdagavond zijn we met een auto vol mensen en spullen vertrokken naar Nieuwleusen voor de jaarlijkse grand prix aldaar. Deze keer waren Marcel en Dyami er ook bij. Voor Dyami was het weer een goede oefening om te moeten blijven liggen totdat het commando werd opgeheven. Hij is wat dat betreft maar één keer fout in gegaan. Na het inschrijven, waar ik te horen kreeg dat er naar de nieuwe regels van de K.N.S.A. werd geschoten, voor mij dus 60 schoten, nog gehad over de ranking en klassering van de mindervaliden. De man keek verbaasd dat dit systeem, nog, niet voor ons geld. We zijn daar nog even op doorgegaan over het hoe en waarom, maar wisten dat dit een zaak voor de bond is en niet voor ons. Maar dat wij tegenwoordig ook 60 schoten moeten doen is in ieder geval een teken dat de bond bezig is met onze groep en van ons bestaan afweten.

Nadat de kaarten waren geínt en geteld ben ikzelf als eerste naar de baan gegaan omdat ik ook de meeste tijd nodig heb met mijn spullen voordat ik uiteindelijk klaar ben om te kunnen gaan schieten. Donja kwam niet veel later de baan op en was dus al een paar schoten onderweg voordat ik met mijn proefschoten begon.

Bij Donja was gelijk al te merken dat zij niet goed in haar vel zat. Het ging moeizaam en met veel gezucht. Ook werd ze op een gegeven moment kwaad wat normaal gesproken haar helpt om beter en regelmatiger te gaan schieten. Deze keer ging die vlieger niet op en beschouwen we het maar als de generale repetitie voor Intershoot in Den Haag die 3,4 en 5 febr. wordt verschoten. Deze wedstrijden zijn via internet trouwens live te volgen via www.intershoot.nl  . Haar eindresultaat was een voor haar doen en gevoel een magere 338 punten.

Mijn positionering achter de bench was slecht. Doordat het onderstuk schuin naar voren komt moet ik met het voorst wiel verder van de bench af omdat ik anders met mijn kleine voorwieltje niet genoeg kan bijdraaien om in de juiste houding te komen. Dit houd voor mij in dat ik tever van het kaarten transport afkom te staan waardoor ik continu moet rekken en strekken om mijn kaarten te verwisselen en dus ook uit mijn houding raak. na de, slechte proefschoten toch maar gaan proberen om er nog het beste van te maken. Nou en het beste heb ik er van gemaakt!!! Mijn 1e, 15e en 17e schot waren een 8. De rest 57 schoten waren alleen maar 9ens en 10nen. Eigenlijk heb ik al mij pr'en verbeterd. Mijn gemiddelde op 60 schoten, de eerste keer een serie(met decimalen) boven de 100, 42 schoten achtereen geen 8 en ook nog eens meer dan 50% 10nen, 32 in totaal. Je kunt dus wel zeggen dat het voor mij een zeer goede wedstrijd is geweest voor de statestieken. Mijn eindscore is 569 dit is een gemiddelde van 9.483333.

Resultaten van mij

Resultaten Donja

Monday the 16th. On my way to.....