Sv Noord-Sleen 14jan. 2011

Op vrijdag 14 januari ben ik met mijn vader richting Noordsleen vertrokken. Daar aangekomen was het even zoeken naar de schietbaan, maar we hebben het toch gevonden: in de kelder van een restaurant. Het is een kleine, maar gezellige vereniging.

Nadat we mij hadden ingeschreven ben ik begonnen, na een warming-up. Ik had al gezien dat het plafond van de baan niet zo hoog was. Dat was even wennen, maar het ging toch aardig.

Na een paar schoten in de wedstrijd ben ik even naar buiten gegaan, omdat ik een beetje benauwd werd. Daarna ben ik verder gegaan. Opzich ging het wel lekker, en ik was opzich wel tevreden.

Toen ik de uitslag kreeg was ik iets minder blij: 340. Als ik naar de omstandigheden kijk valt dat nog wel mee. Echt ontevreden ben ik niet.

Weer een ervaring rijker zijn we naar huis gegaan.

Groetjes, Donja
Wednesday the 21st. On my way to.....