Sv Het Vizier 18nov. 2010

Op donderdagavond zijn Donja en ik met z'n tweeën vertrokken naar Urk, we konden niet terrecht in Zwolle bij mal mens dus Anne-Christa en de honden zijn thuis gebleven, alleen Dyami is mee gegaan. Met de rit van vorig jaar nog in het achterhoofd mijn nieuwe navigatie mee genomen om die toestand niet weer te krijgen. We zijn toen net buiten Zwolle al fout gereden en verder richting Urk was een wegopbreking en mijn toenmalige nav kon de weg vanaf daar helemaal niet meer vinden. Embarassed Maar met de goede oude, papieren, kaart zijn we nog net op tijd aangekomen. Laughing Dit jaar zat ook het weer mee en was het al met al een rustige rit.

Aangekomen bij de accomodatie bleek het binnen leker rustig te zijn en zijn we begonen met een kop thee, en inschrijven voor de wedstrijd. Ook deze wedstrijd schoot ik alleen ivm. de "problemen" met de arm van Donja. Ze had wat rust nodig. Dyami bleef bij Donja in de kantine en ik ben de baan op gegaan en mijn spullen in gereedheid gebracht. Alles verliep rustig en zonder spanning. Op de banen waren nog een paar schutters bezig met hun wedstrijd. Nadat ik mij had geïnstalleerd ben ik begonnen met de proef schoten, deze waren na wat bijstellen van de richtmiddelen vrij snel goed te noemenHierna begonnen aan de wedstrijd. De wedstrijd verliep niet echt zoals ik in gedachten had na de oefen schoten. het vierde schot was een zeven en de vijfde een acht. Maar met 92 punten toch een redelijk eerste serie. Ook serie twee en drie waren redelijk en tot die tijd was ik met 3 keer eenserie van 92 punten wel stabiel te noemen. De laatste serie was goed te n oemen met alleen maar negens en tienen, en uiteindelijk 96 punten. Een mooie uitschieter. Het mooie van deze wedstrijd was wel dat ik na het 23e schot geen acht of lager er meer bij had. Al met al toch een goed resultaat wat mooi in de buurt ligt van Douwen en Hoogeveen.

Hieronder het scoreverloop van deze wedstrijd.

Groet'n en tot een volgend keer.

Wednesday the 21st. On my way to.....