Ak D1 Sv Blijham okt. 2010

Allereerste wedstrijd van het seizoen,

Voor de eerste keer afgereisd, samen met Donja en Marcel naar Blijham om daar eerste keer een wedstrijd te schieten wat tevens ook voor ons beiden de Ak D1 inhield.

Onderweg mijn eigen navigatie, oudje, ingeschakeld om maar de juiste weg te vinden. Deze begon kilometers op te tellen in plaats van dat de afstand kleiner werd. Marcel zijn navigatie erbij gepakt, zelfde merk, veel nieuwer type, bij deze telde de kilometers wel af. De twee dames die de aanwijzingen gaven lagen naast elkaar tegen de voorruit, waren aan het kissebissen over welke route er nou gereden zou moeten worden, indien eventueel zou kunnen, zonder dat de navidames verder elkaar in de haren zouden vliegen. Vlak voor onze aankomst bij de vereniging hebben ze een schijnbaar een compromis gesloten en gaven ze beide bijna gelijktijdig aan dat we op onze bestemming waren aangekomen. Wel in de straat maar niet bij de sportvelden. Maar goed we waren niet vedwaald en nog mooi op tijd ook.

Binnen aangekomen hebben Donja en ik ons ingeschreven en onze kaarten in ontvangst genomen. De kaarten werden geteld onderwijl wij een kop thee nuttigden. Ook kreeg ik nog een troffee van afgelopen jaar van uit de grand prix wedstrijden.

Na de warmup begonnen wij aan de wedstrijd. Bij Donja verliep deze moeizaam maar kon zij de goede punten toch raken, naar mate dat de wedstrijd vorderde werd het steeds moeizamer om de puntjes mee te pikken. Ondans dit gegeven heeft ze haar hoofd er goed bij gehouden en met genoeg rust en weer opnieuw concentreren kwam zij toch met goed gevolg aan het einde van haar wedstrijd. Na de telling bleek dat zij dit seizoen is begonnen met een score die je pas verder op in het seizoen zou verwachten. Ze schoot namelijk een PR met 356 pntn. Benieuwd hoe dit verder in het seizoen zal gaan. Gefeliciteerd met je PR. Donja super.

Mijn wedstrijd begon niet zoals ik me deze had voorgesteld. Ieder schot kwam eigenlijk te laag uit. Hiernaast nog een richt en een paar domme fouten en je hebt gewoon een rot wedstrijd. Pas in de vierde serie zat ik bijna op niveau. Tijdens het opruimen kwam ik achter de waarschijnlijke oorzaak van de slechte prestatie, mijn rechter, steun, wiel zat namelijk ongeveer tien cm van de rolstoel af. Dit wiel heb ik tijdens het omzetten waarschijnlijk niet goed genoeg vergrendeld waardoor er teveel beweging in het geheel kwam. Nou ja jammer maar gebeurd. Op naar de volgende wedstrijd(en).

Groet'n en tot de volgende wedstrijd.

Tuesday the 24th. On my way to.....