Sv 't Mikpunt

Wederom op de woensdagavond samen met Donja en Anne-Christa vertrokken naar Drouwen om daar de tweede wedstrijd van ons seizoen te schieten.

Allemaal zijn we al meerdere keren in Drouwen geweest en waren dus bekend met de accomodatie en de mensen, na de nodige praatjes ons gereed gemaakt en naar de baan gegaan.

Donja en ik stonden wee naast elkaar en gingen onze gang om de wedstrijd te schieten. Met Donja ging het van meet af aan goed, ging goed om met de pijn aan de knieën en de rug, en ze schoot een stabiele wedstrijd. De wedstrijd verliep voor haar dan ook goed. Het eindresultaat was een hele mooie 335 punten. Hier kun je mee thuis komen.Laughing

Naast mij kwam een schutter te staan waaraan je kon zien dat deze op hoog. niveau schiet, heeft geschoten. Dit merkte ik al aan de voorbereiding en de manier van houding aan nemen. Hier goed acht op gegeven en voor mijzelf een competitie aangegaan. Dit is in de eerste serie goed gegaan, de tweede serie kon ik het al wat moeilijker vasthouden. Twee puntne minder dande eerste serie, maar nog steeds netjes. Toen begon het gekloot. Na de acht in de tweede serie geen rust genomen en de eerst vande derde serie weer een acht!!! Hierna viel mijn wapensteun, waar ik het wapen op laat rusten tussen de schoten door, van de tafel afCry. xxxx off maar toch doorgaan. Deze serie dus verknalt met maar 87 punten, baaaaaaaaaaaalen. Toch maar besloten rust te nemen en zie hier de vierde serie ging weer goed. Het eindresultaat alsnog 369 punten wel minder dan de eerste maar nog steeds tegen de zeventiger aan.

Al met al gezien het herstel na de derde serie toch een redelijk goed gevoel over gehouden.

Donja haar resultaten

Wednesday the 21st. On my way to.....