De Tjonger Oosterwolde 2010

De Tjonger, Blijdschap en teleurstelling dicht bij elkaar,

Voor de eerste keer voor een wedstrijd afgereisd naar Oosterwolde, lekker dicht bij dus geen haast en een onspannen geheel. Deze keer zou de vader van Donja rijden dus ook dat was een lekker gevoel. Na even gezocht te hebben bij de sportvelden hebben wij de accomodatie gevonden en zijn we met onze bagage naar binnen gegaan. De accomodatie is ruim en leuk opgezet met veel zit en bewegingsruimte, een leuke bar, kortom eenleuke binnen komst. Ook de mensen waren vriendelijk en behulpzaam met van alles en nog wat. Nadat Donja en ik ons hadden ingeschreven en Marcel voor de koffie en thee had gezorgd zijn Donja en ik naar de baan gegaan en om hier onze voorbereidingen te treffen. Dit alles nog steeds zoals de hele avond verliep, ontspannen.

Donja begon gemiddeld met haar proefschoten, en begon aan haar wedstrijd. De eerst twee schoten waren 10 nen dus super, daarna twee 8en en een 5. Jammer. De rest van de wedstrijd heeft ze niet laten beïnvloeden en heeft ze nog één 5 en één 6 geschoten. Dit was gewoon een super avond voor haar met in de laatst serie nog even 93 van de 100 punten.    GEWELDIG GESCHOTEN.   Dit was voor haar een nieuw persoonlijk record. Ga zo door.

Bij mij ging het verloop iets anders. De proefschoten waren redelijk tot normaal. Vanaf het eerste schot was alles anders, het voelde niet goed en ieder schot was het net niet. Op zich heel regelmatig geschoten maar veel te weinig punten. om heel kort te zijn, ik ben blijven steken op 355, mijn diepte punt tot nu toe. Na deze wedstrijd heb ik serieus gedacht om te stoppen met de wedstrijden. Na veel wikken en wegen toch besloten om door te gaan en mijn beste wiel voor te zetten.

Zo zie je maar dat er soms onverwachte resultaten behaald kunnen worden.

Resultaten Donja

Resultaten Bert

Wednesday the 21st. On my way to.....