Hoogeveense Sv

Voor de derde wedstrijd op, het wordt eentonigFrown, de woensdag vanuit Assen afgezakt naar Hoogeveen. Dit was voor Donja de eerste keer en voor mij de tweede keer dat wij hier kwamen. Vorig jaar werd hier de DK verschoten en behaalde ik er 365 punten.

Bij binnekomst werd Donja even herinerd aan een niet leuke tijd, wat haar beïnvloede op dat moment. Geprobeerd het allemaal wat luchtg te houden en gewoon het beste er van te maken. Over haar wedstrijd kan ik heel kort zijn, het was een gevecht van begin tot eind. Het resultaat viel ondanks alles nog niet een zoveel tegen. Haar deel was een score van 321 punten.

Ook voor mij verliep de wedstrijd niet goed. Toch te weinig slaap gehad?? Wat mij in de derde serie pijn deed was de zes die ik erbij schoot. Toen ging bij mij het licht ff uit. Maar ja je zit er niet voor niets en toch maar door gaan. Gauw vergeten en weer voor bereiden voor de volgende wedstrijd. Deze is op Urk bij Het Vizier. Tot dan.

Tuesday the 24th. On my way to.....