AK1 Genemuiden

amen met Donja naar genemuiden gereden voor de eerste wedstrijd in het seizoen. Dit was ivm. school, op de reguliere trainingsavond, de woensdag. Voor de jeugdcompetitie en het NK moet er een AK en een DK worden geschoten. Gezien het feit dat de Ak voor het district 1 werden verschoten in Lemmer en Genemuiden moesten we naar éénvan deze plaatsen toe. Gezien het feit da Lemmer niet uitkwam bleef er maar 1 mogelijkheid over. Genemuiden.

Ook voor mij was dit de eerste keer dat ik bij deze vereniging kwam. Het is een leuke accomodatie die ook met de rolstoel goed te doen is. Na de eerst plichtplegingen van inschrijven een koppie theeSmile en een peukEmbarassed gingen we beide de baan op.

We hadden hier twee banen naast elkaar en genoeg ruimte om te bewegen. Na alles te hebben geïnstalleerd konden we beginnen met de proefschoten. Deze gingen voor ons beide niet slecht. Donja had veel last van haar rug en knieën maar hield zich goed staande en schoot een resultaat van 312 punten, dit was 10 punten beter dan de opening van vorig jaar.

Dit biedt een goede uitgangspositie voor het komende seizoen waarin Donja probeerd weer op de NK te komen in Papendal. Het einddoel voor dit jaar is voor Donja om een stabiele 335 puntne per wedstrijd te kunnen schieten en dan eventueel volgend jaar verder uitgroeien in punten aantal. Een mooi streven, de zin en uitdaging is er om dit  proberen te verwezelijken.

Voor mij zij de gek begon dit seizoen ook goed, hoger dan de eindscore van vorig jaar. Een 376 was mijn deel. Ik stond hier zelf eigenlijk wel versteld van. Maar proberen niet overmoedig te worden en te veel gaan eisen in het begin van het seizoen. Maar dat het een mooie score is voor de AK, voor mij, is duidelijk.

Vor mij heb ik ten doel gesteld om dit jaar uiteindelijk richting de 380 te kunnen komen. Ook een mooi streven maar we zullen zien wat het wordt.

Tuesday the 16th. On my way to.....