Sv De Klapsterschutters

Sv. de Klapsterschutters in Musselkanaal

Op koninginnedag afgereisd naar Musselkanaal om daar de resultaten te evenaren van de wedstrijd in Emmen. Niets was minder waar. Het dieptepunt van dit seizoen werd hier bereikt.

Op de heenweg iets mee gemaakt wat ik niet van mij af kon zetten.

Aangekomen in Musselkanaal goed ontvangen en een ieder was van goede wil om te helpen met eventuele onvolkomenheden. Na even te hebben gewacht naar de baan gegaan en begonnen met de voorbereidingen. Hier merkte ik al dat hetgeen van de heenweg mij parte bleef spelen, ik kon dit op dat moment niet loslaten. De hele wedstrijd was een gevecht. Het ene naar het andere schot ging verkeerd wat ik ook deed. Iedere keer opnieuw proberen het nulpunt te vinden, alles bij langs gaan, ten aanzien van de houding, of het klopte. Ik kon weinig fouten ontdekken en toch zat er veel beweging in het wapen tijdens het richten en afdrukken. Dit fenomeen kon ik niet wegwerken. Dan komt erbij dat je je eigen nog veel drukker gaat maken en komt er helemaal niets meer van. Nou ja dit ook een keer meegemaakt en er achter gekomen dat ik nog meer aandacht moet gaan besteden aan de mentale kant van het spelletje.

Het eindresultaat van dit gevecht was een magere 357 punten. Er zat zelfs een zes bij, snik snik,

Groeten en tot de volgende keer.

Deze afbelding zegt, denk ik, genoeg over hoe ik mij die avond heb gevoeld.

Proberen de volgende keer weer in een stijgende lijn te komen.

De uitdraai, kwaliteit, van de resultaten zegt ook al genoeg. (de inktpatroon van de printer was leeg)

Friday the 21st. On my way to.....