Hoogeveense Sv

Hoogeveensche SV,

Op donderdag 7 mei naar Hoogeveen gereden om daar de laatste wedstrijd van het seizoen te schieten. Hierna nog blijven trainen zodat het volgende seizoen de gemiddelden weer beter uitkomen dan dit seizoen en dat er een grotere regelmaat in de resultaten komt.

Met het vorige resultaat nog in het achterhoofd had ik zoiets van dit kan duidelijk beter, en uiteindelijk was het eindresultaat ook beter. Niet goed maar toch.

Bij binnenkomst waren er nog twee collega schutters uit Emmen aan het schieten. Hier nog even mee zitten praten over hoe hun wedstrijd was verlopen en voor mijzelf lekker tot rust komen en voorbereiden in ontspannen toestand.

Na ongeveer twintig minuten het schietpunt in orde gemaakt en ingericht, voor de ruimte had ik twee banen tot mijn beschikking, dus ruimte genoeg. Na de nulpunt vaststelling begonnen met de proefschoten. Dit ging redelijk, dus begonnen met de wedstrijd schoten. Het eerste schot was dus al verkeerd, een zeven. Maar ja niet getreurd elk schot is een wedstrijd op zich. de series waren behoorlijk gelijkmatig en kwam tot een behoorlijke score van 369 punten met een gemiddelde van 9,225 dus. Niet de hoogste score  maar toch weer op de goede weg en een redelijke afsluiting van het seizoen. De eindscore ligt hoger als de gemiddeldes die ik in het begin van het jaar schoot, dus weer vooruitgang geboekt. Voor de rest weer een aantal leermomenten gehad waar ik in de toekomst mijn voordeel uit kan halen. Dus lekker doorgaan en vol goede moed beginnen aan het volgende seizoen.

Hier nog de uitdraai van de resultaten:

Met vriendelijke schiet groeten en tot volgend seizoen.

Friday the 21st. On my way to.....